BLOG

3 Συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στα social media
20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

3 Συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στα social media

Τα social media είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας, ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει καθημερινά και εμείς θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε όλες τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί. Με 3 μικρά μυστικά μπορείς να βελτιώσεις πολύ την εικόνα σου στα social media και να αποδίδεις περισσότερο.
 

Σταμάτα να διαφημίζεις συνεχώς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου

Ο κόσμος συνήθως επισκέπτεται τα social media για να χαλαρώσει  και να διασκεδάσει. Δεν θέλει να βλέπει ανούσιο περιεχόμενο και άκομψες διαφημίσεις. Για να κερδίσεις το καταναλωτικό κοινό θα πρέπει να προσφέρεις ουσιώδες περιεχόμενο και όχι για να διαφημίζεις συνεχώς τα προϊόντα σου. Η διαφήμιση  των προϊόντων και των υπηρεσιών σου δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 1 post στα 4-5 post που ανεβάζεις.
 

Χρησιμοποίησε δυνατές εικόνες και video

Το Α και το Ω για τα social media. Είναι γνωστό ότι μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις αλλά στα social media ίσως μία εικόνα να έχει και μεγαλύτερη αξία. Το κοινό βομβαρδίζεται με χιλιάδες πληροφορίες και έτσι δεν σπαταλά ούτε 1 δευτερόλεπτο σε κάτι που δεν θα τον ελκύσει από την πρώτη στιγμή. Φρόντισε λοιπόν να τους κερδίζεις σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο!
 

Μην κάνεις 5 post σε μία μέρα και μετά τίποτα

Όλοι διαθέτουμε περιορισμένο χρόνο και πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με τα social media. Αυτό δεν σημαίνει ότι την ημέρα που θα βρεις λίγο χρόνο θα βομβαρδίσεις το κοινό με ότι δεν δημοσίευσες όλη την εβδομάδα. Τα περισσότερα social media μας παρέχουν τη δυνατότητα να χρονοπρογραμματίσουμε τις δημοσιεύσεις μας. Μοιράσετε τες μέσα στην εβδομάδα έτσι ώστε το κοινό να λαμβάνει τις δημοσιεύσεις ανά όσο το δυνατόν ίδια χρονικά διαστήματα. Ακόμη και αν δεν μπορείς να τις προγραμματίσεις συγκέντρωσε τες στον υπολογιστή σου και βάλε υπενθύμιση ώστε να τις δημοσιεύεις μέσα στην εβδομάδα χωρίς να τις ξεχνάς.
Share: